Cardtraders.eu

Skip to Main Content »

Search Site
Politika piškotkov

To spletno mesto za potrebe zagotavljanja funkcionalnosti košarice in zaključka nakupa uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh. Kliknite za več informacij o piškotkih.

You're currently on:

NOVO

SD Freezing Chains

 cena 11,99€ / kos

Nekaj komentarjev o banlisti

ponedeljek, 07. julij 2014 7:20:27 CEST

Jaka Fortunat, ki je sodeloval pri nočnem sestavljanju novega seznama prepovedanih in omejenih kart z mano in Vidom, je spisal kratek sestavek na temo banliste, ki stopi v veljavo z 14.7.2014. Na banlisto glejmo kot na neko prehodno stvar, saj bo veljala le do konca poletja. Takrat pa upamo na pravo stvar, kot smo si jo zamislili tisto noč v Amsterdamu »strokovnjaki«.

Preberi več

Zaznamki:

0 Comments | Objavljeno v kategoriji Banlist Jaka Fortunat julij 2014 Avtor: Jaka Fortunat

Harpie Deck. Remastered.

četrtek, 05. december 2013 17:18:12 CET

Bliža se praznični čas in z njim nov seznam omejenih in prepovedanih kart. Ta bo zelo verjetno prinesel korenite spremembe, vsaj kar se tiče Dragon Rulerjev. Vsi ti igralci, ki sedaj igrajo zmaje bodo iskali nov kupček. Teh pa je kar precej. Igralcev z dragon rulerji in novih kupčkov. Eda od možnih izbir je Harpie deck. Poglejmo kaj o njih pravi Jaka Fortunat.

Preberi več

Zaznamki:

0 Comments | Objavljeno v kategoriji Jaka Fortunat december 2013 Avtor: Jaka Fortunat

Kontra trollom

nedelja, 03. november 2013 20:17:00 CET

Na naših tleh, naših turnirjih se vse prepogosto najdejo tako imenovani »trolli«. Igralci, ki igrajo strategijo, ki je nadležna, zabavna in nikoli ne zmaga turnirja. Se zgodi, da je kdaj igralcu na rami počivala božja desnica in je prišel na turnirju dlje kot je za njegovo izbiro kupčka pričakovano. Za te matche vam Fortunat pripravlja nekaj napotkov.

Preberi več

Zaznamki:

0 Comments | Objavljeno v kategoriji Jaka Fortunat november 2013 Avtor: Jaka Fortunat

Jaka Fortunat predstavi svoj nedavni uspeh

torek, 22. oktober 2013 10:42:06 CEST

Slovenski Evilswarm igralec predstavi svoj nedavni uspeh iz Ljubljanskega turnirja. Ker končno zmaguje nekaj kar ni Dragon Ruler varianta, je report vsekakor vreden branja.

Preberi več

Zaznamki:

0 Comments | Objavljeno v kategoriji Jaka Fortunat oktober 2013 Avtor: Jaka Fortunat

Evilswarm vs. Constellar

sobota, 28. september 2013 13:51:58 CEST

Jaka Fortunat se poglobi v oba kupčka in nam predstavi prednosti. Že uveljavljeni Evilswarmi in vzhajajoča zvezda Constellarji so oboji odlična izbira za ta format. Morda vas prepričajo ravno po tem strokovnem članku.

Preberi več

Zaznamki:

0 Comments | Objavljeno v kategoriji Jaka Fortunat september 2013 Avtor: Jaka Fortunat